Permanente make-up

 

Wat is het?pmu stress

Permanente make-up of eigenlijk (semi)permanente make-up wordt aangebracht met een soort tattoo machine. Het verschil is vooral met een gewone tattoo, dat de permanente make-up minder diep in de huid wordt gezet. Daardoor vervaagd de permanente make-up na 2 - 3 jaar. Omdat de huid zich steeds vernieuwd, slijt de huidlaag steeds een beetje af, waar ook de pigmenten zich bevinden in de huid(basaalcellenlaag) Daarom wordt het dus semi-permanent genoemd. 

Permanente make-up & microblading?

Veel mensen weten het verschil niet tussen deze twee behandelingen. Het doel is hetzelfde; namelijk het pigment in de huid brengen.Een PMU machine is elektrisch en lijkt dus het meest op een tattoo machine. Het fijne van deze machine is, dat het weinig schade(trauma) aan de huid brengt. De machine maakt kleine perforaties in de huid met een naald, terwijl bij microblading er een snee wordt gezet met een mesje. Het risico op littekenweefsel met microblading is daarom veel groter. Daarom heeft Liliwadi gekozen voor de elektrische PMU machine.

          - Klik hier voor de prijslijst & foto's - (binnenkort)GGD logo

PMU metenDe behandeling

De behandeling start met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens het gesprek worden de risico's besproken bij bepaalde ziektebeelden. Ook de GGD richtlijnen met de nazorg worden zorgvuldig nagelopen. De wensen, mogelijkheden en het voortekenen worden behandeld in het intakegesprek van ca. 45 minuten. Hierna wordt de afspraak gelijk gepland voor de behandeling. 

Veilige pigmenten

Liliwadi gebruikt veilige en door de EU goedgekeurde pigmenten voor de permanente make-up. De pigmenten zijn gemaakt van organische grondstoffen en zijn vrij van zware metalen, PAA's en PAKS(chemische stoffen) Liliwadi kiest voor de beste kwaliteit!

Verschillende technieken

Er zijn verschillende technieken voor de wenkbrauwen. Poeder en hairstrokes. Poeder is een soort schaduw techniek en hairstrokes zijn net echte haartjes. Hairstrokes wordt geadviseerd bij mensen met heel weinig eigen haar. Poeder is heel mooi om gaten op te vullen en wenkbrauwen voller te laten lijken. Maar smaken verschillen natuurlijk. Eyeliner, lipliner en full lips zijn ook mogelijk.
Deze mogelijkheden worden allemaal besproken tijdens het intakegesprek.  

* De behandeling duurt ca. tot 3 uur.
* De (na)behandeling na 6 of 10 weken is GRATIS! & inclusief aftercare pakket!
* Kijk voor meer informatie op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree