Ayurvedische behandelingen

Crio Gamathi behandelingcrio

Deze behandeling geeft verlichting bij pijnlijke en vermoeide benen. Dit kan komen, doordat er te veel vocht en/of afvalstoffen in de benen worden vast gehouden. De oorzaak is vaak een slechte circulatie, waardoor er te veel druk op de bloedvaten komt en pijn veroorzaakt. Bij een langdurige slechte circulatie in de benen, kunnen zich ook spataderen gaan ontwikkelen.

Welke producten worden er gebruikt?

Deze speciale producten bevatten o.a. munt, kardemom en strobloem.
Hierdoor worden de bloedvaten versterkt, de circulatie verbeterd en het vocht + afvalstoffen worden afgevoerd. Het resultaat zijn heerlijke koele, ontspannen en licht aanvoelende benen.
Let op! na 1 behandeling kan een goed resultaat vaak niet bereikt worden, als iemand hier al langer last van heeft. Dan is een kuur aan te raden van 12 behandelingen. (1 behandeling is dan GRATIS) De behandeling bestaat uit een scrubmassage, oliemassage, kleipakking, crio serum en de ice gel.

Deze behandeling is geschikt voor degenen die last hebben van oedeem en/of een verminderde circulatie in de benen hebben en/of een staand beroep uitoefenen.

 

Kennismakingsbehandeling

De scrubmassage en de crio massageolie met de speciale technieken zijn ook aanvullend te boeken aan een andere behandeling.
Ter kennismaking of als ondersteuning na een crio kuur. (ca. 30 min)
Bijvoorbeeld in combinatie met een rug,-nek & schoudermassage.

* In de herfst/winter periode wordt deze behandeling gecombineerd met hotstones.

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree