Over Liliwadi

 

lakshmi2

Mijn naam is Nadia Boekee en ik ben geboren in oktober 1983.
Sinds 2009 heb ik mijn eigen massagepraktijk. De therapeutische massage opleiding van twee jaar heb ik gevolgd bij Sonnevelt opleidingen. Daarnaast heb ik ook reiki 1 & 2 behaald. In november 2015 heb ik de opleiding  Ayurvedisch massagetherapeut van 1 jaar afgerond. Inmiddels ben ik nu ook Ayurvedische schoonheidsspecialiste. Gedurende het jaar 2017 ben ik bijgeschoold voor schoonheidsspecialiste. Ik werk met de Ayurvedische cosmetica lijn Lakshmi. Deze lijn is ook ECO gecertificeerd. Deze lijn past helemaal bij mij, omdat ik van biologische producten en kruiden houd. En Ayurveda is een mooie levenswijze, waarvan ik al veel kennis heb.

Regelmatig volg ik nog therapeutische bijscholingen. Ik merk dat er veel vraag naar is, om klachtgericht te werken. 90% van mijn klanten komen voor een therapeutische massage. Vaak is er bij een Fysio of andere therapeut te weinig tijd en aandacht voor een echte goede behandeling. Ik ben gespecialiseerd in de klachten van AD(H)D en RSI (tegenwoordig KANS) Hiervoor heb ik ook bijscholingen gevolgd. Als ik iemand niet verder kan helpen of alleen massage niet voldoende is, dan verwijs ik iemand door naar een andere gespecialiseerde therapeut die ik ken. Samen zoeken we naar een oplossing. Ik wil dat iemand zich echt geholpen voelt!

Naast mijn massagepraktijk ben ik in augustus 2015 gestart met henna zetten. Ik zet traditionele bruidshenna, maar ook krijg ik opdrachten voor tijdelijke tatoeages. Ideaal als iemand twijfelt om een echte tatoeage te laten zetten. Mijn massagepraktijk en Henna Party zijn een super leuke combinatie!

Tijdens mijn rondreis op Bali ben ik geinspireerd geraakt door de Oosterse sfeer en kruiden. De naam Liliwadi komt van de Liliwadi-Frangipani bloem die daar groeit.
Het bloemetje dragen de vrouwen in hun haar en gebruiken ze ter versiering van de tempels. Deze Oosterse sfeer heb ik teruggebracht in mijn salon. Mijn doel is dat mensen in onze drukke Westerse samenleving meer het belang zien van ontspanning, dat in Oosterse landen al meer vanzelfsprekend is. Daarnaast vind ik het verzorgen van de huid met 100% natuurlijke producten een pré.

Ik wil mensen graag meer persoonlijke aandacht geven. Daarom heb ik ook een kort intake gesprek bij de eerste keer om belangrijke informatie door te nemen, onder het genot van een kopje kruidenthee. Ik combineer de massage met ontspanning en het los maken van de spieren. Zodat iemand weer soepeler de deur uit gaat, tenzij de massage alleen gericht is op ontspanning ;-)

 lakshmi logo

Gun uzelf eens tijd voor ontspanning! 

Graag tot ziens!

Nadia Boekee

Massagetherapeut & schoonheidsspecialiste

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree