Over Liliwadi

 

lakshmi2 - schoonheidssalon middelharnis

Mijn naam is Nadia Boekee en ik ben geboren in oktober 1983. Sinds 2009 heb ik mijn eigen massagepraktijk. Ik heb een therapeutische massage opleiding gevolgd, omdat ik graag klachtgericht werk en zo mensen er mee kan helpen. In november 2015 heb ik de opleiding  Ayurvedisch massagetherapeut van 1 jaar afgerond. Inmiddels ben ik nu ook Ayurvedische schoonheidsspecialiste. Gedurende het jaar 2017 ben ik bijgeschoold voor schoonheidsspecialiste. Ik werk met de Ayurvedische cosmetica lijn Lakshmi.
Deze lijn is ook ECO gecertificeerd. Daarom past deze lijn helemaal bij mij, omdat ik van biologische producten en kruiden houd. En Ayurveda is een mooie levenswijze, waarvan ik al veel kennis heb.

Regelmatig volg ik nog therapeutische bijscholingen. Ik merk dat er veel vraag naar is, om klachtgericht te werken. 90% van mijn klanten komen voor een therapeutische massage. Vaak is er bij een Fysio of andere therapeut te weinig tijd en aandacht voor een echte goede behandeling. Ik ben gespecialiseerd in de klachten van AD(H)D en RSI (tegenwoordig KANS) Hiervoor heb ik ook bijscholingen gevolgd. Als ik iemand niet verder kan helpen of alleen massage niet voldoende is, dan verwijs ik iemand door naar een andere gespecialiseerde therapeut die ik ken. Samen zoeken we naar een oplossing. Ik wil dat iemand zich echt geholpen voelt!

In december 2018 heb ik ook mijn diploma voor permanente make-up behaald! Ik vind het heerlijk om te kunnen focussen op een plek of gebied, om zo verdieping te kunnen geven aan een behandeling.
Ik heb mijn henna kunst ingeruild voor de permanente make-up, omdat het beter bij mijn praktijk past en er meer vraag naar is.
Zo is er voor ieder wat wils en voor elke behandeling genoeg tijd en aandacht. De ontspannen sfeer in mijn praktijk geeft een vakantie gevoel, zoals hieronder beschreven;

Tijdens mijn rondreis op Bali ben ik geinspireerd geraakt door de Oosterse sfeer en kruiden. De naam Liliwadi komt van de Liliwadi-Frangipani bloem die daar groeit. Het bloemetje dragen de vrouwen in hun haar en gebruiken ze ter versiering van de tempels. Deze Oosterse sfeer heb ik teruggebracht in mijn salon. Mijn doel is dat mensen in onze drukke Westerse samenleving meer het belang zien van ontspanning, dat in Oosterse landen al meer vanzelfsprekend is. Daarnaast vind ik het verzorgen van de huid met 100% natuurlijke producten een pré.

Ik wil mensen graag meer persoonlijke aandacht geven. Daarom heb ik ook een kort intake gesprek bij de eerste keer om belangrijke informatie door te nemen, onder het genot van een kopje kruidenthee. Ik combineer de massage met ontspanning en het los maken van de spieren. Zodat iemand weer soepeler de deur uit gaat, tenzij de massage alleen gericht is op ontspanning ;-)

 lakshmi logo - schoonheidssalon middelharnis

Gun jezelf eens tijd voor ontspanning! 

Graag tot ziens!

Nadia Boekee

Massagetherapeut, PMU specialist &
Ayurvedisch schoonheidsspecialiste

Schoonheidssalon Middelharnis

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree