Ayurvedische massage

Wat is het?ayurveda2

Ayurveda is al een duizenden oude Oosterse gezondheidsleer, waarbij lichaam en geest als een gezien wordt. Het woord Ayurveda komt uit het Sanskriet en is opgebouwd uit twee woorden: Ayus en Veda. Ayus betekend leven en Veda kennis of wetenschap. Samen betekend het: kennis van het leven. Vooraf de massage wordt eerst uw constitutie(type) bepaald, o.a. door het invullen van de vragenlijst. Daarna wordt de massage samengesteld, die wordt afgestemd op de persoon. Door keuze van de juiste soort olie en massagetechnieken.

 

Waar is het goed voor?

Deze massage is bedoeld om iemand weer in balans te krijgen. De massage werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem. Het hersteld de balans tussen lichaam en geest. Helpt ook om weer beter te kunnen aarden, stimuleerd de bloedsomloop en voert de afvalstoffen af.

 

ayurvedatype

Welke producten worden gebruikt?

Er worden verschillende kruidenolien gebruikt afkomstig uit India. De gebruikte olie verschilt per persoon. Dit zijn vrij donkere olien. Het beste kunt u donkere en/of oude ondergoed  dragen. Er is ook een ontspannende oliemix beschikbaar op basis van sesamolie en kokosolie, die minder zwaar is. Met o.a. de etherische olie geur van sandelhout.

 

 

   

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree