Gezichtsbehandelingen divers

 

Bio Peel Treatment - kruidenpeelingpeeling3

Een bio peel kruidenpeeling is een mix van kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat!

Door middel van massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. 

Deze peeling geeft de huid echt een boost en vermindert:

Grove porien, fijne lijntjes, onzuiverheden en verslapping van de huid. Deze behandeling maakt de huid strakker, gladder en egaler. Het beste resultaat is in kuurverband van 3 behandelingen (1x per week) en daarna 1x in de 3 weken.
Inclusief aroma ontspanningsritueel! De behandeling bestaat uit:

Huidanalyse
Reiniging
Onzuiverheden verwijderen
Kruidenpeeling
Pitta cooling masker
Massage nek/schouders & decollete

Herstellend calendula olie serum
Bio SPF50 zonbescherming 

Deze peeling veroorzaakt geen risico op pigmentvlekken, maar maakt de huid alleen wat gevoeliger. Tussen harsen en een bio peeling moet minimaal 14 dagen zitten. Een zonnebank of sauna het beste pas 14 dagen na de behandeling. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

Klik hier voor het overzicht van de Ayurvedische gezichtsbehandelingen

 

 

Hydra Treatmenthydrafacial

De ideale behandeling na de zomer! Onze huid heeft veel te verduren gehad tijdens deze periode, door de invloed van zon, zee, airconditioning en andere invloeden. Hierdoor loopt het vochtgehalte in de huidcellen terug. Tijdens deze behandeling wordt er intensiever gereinigd en het vochtgehalte wordt aangevuld door een sterk vochtinbrengend serum met hyaluronzuur. 

Fijne lijntjes worden weer gladder en de huid ziet er weer glanzender uit. De behandeling bestaat uit 2 varianten: normaal en anti-age. Voor een extra boost bij een meer vervuilde en/of doffe huid, is een kuur van de kruidenpeeling en hydra treatment aan te raden.

Huidanalyse
AHA reiniging
Detox scrub
Onzuiverheden verwijderen
Epileren van de wenkbrauwen 
Gezichtsmassage met rescue serum & argan oil
Hyaluron masker of anti-age
Recover vochtserum
Dag of nachtcreme

 

edelsteenHappiness gezichtsbehandeling (30 min)

Deze korte gezichtsbehandeling is ideaal om aanvullend aan een andere behandeling te boeken. bijvoorbeeld met de rug-, nek- & schoudermassage van 50 minuten.
Deze behandeling maakt vrolijk en geeft een diepe ontspanning. Door de combinatie met warme edelstenen en een heerlijke massageolie met o.a. mandarijn en munt, zorgt het voor een opwekkend, verwarmend en ontspannend effect. Een echte verwen behandeling!
De behandeling bestaat uit:

Warm compres
Reiniging
Creamy scrub & masker 2in1
Oranjebloesem lotion
Massage met edelstenen;
Gezicht, nek/schouders & decollete

Ook als combinatie met de ayurvedische voetmassage!

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree