Rug-, nek- & schoudermassage

 

Wat is het?

Rug-, nek- & schoudermassage

Last van moeheid, stress, pijn in de nek of een gespannen gevoel?! Neem dan eens een ontspannende rug-, nek- en schoudermassage.
De reden dat juist deze gebieden worden gemasseerd, is omdat bij stress de spieren in de nek en schouders snel vast gaan zitten.
Doordat de spieren constant aangespannen zijn, ontstaat er pijn.
De technieken zijn afkomstig uit de klassieke massage, die bestaan uit o.a. een: strijking, kneding, huidrol en tappotage.

Waar is het goed voor?

Deze massage zorgt ervoor dat de spieren weer soepeler worden gemaakt, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de opgebouwde spanning en stress afneemt. De armen worden ook gemasseerd, omdat pijn vanuit de nek en schouders vaak uitstraalt naar de armen. Alles staat met elkaar in verbinding, daarom is het niet gunstig om maar een bepaald lichaamsdeel te masseren.  Door met regelmaat een massage te ondergaan, verminderen de klachten.

Welke producten worden gebruikt?

Omdat bij deze massage knedingen worden toegepast, is er grip nodig om dit uit te voeren. Te veel of te vette olie zorgt voor uitglijden. Daarom wordt er een massagewax gebruikt. Deze wax is op basis van amandelolie, olijfolie en bijenwas.
Er is keuze uit 6 verschillende geuren.

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree