Rug-, nek- & schoudermassage intensief

   

Wat is het?Kans

RSI wordt tegenwoordig Kans genoemd. Kans staat voor klachten aan nek en schouders. Meestal ontstaan deze klachten doordat, mensen vaak in een gespannen houding zitten in combinatie met hoge werkdruk en stress. Ook door herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde bewegingen. De meeste mensen met deze klachten hebben vaak een kantoorbaan, schoonmaakwerk of productiewerk.

Waar is het goed voor?

Deze massage zorgt ervoor dat de spieren weer soepeler worden gemaakt, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en de opgebouwde spanning en stress afneemt. De armen worden ook gemasseerd, omdat pijn vanuit de nek en schouders vaak uitstraalt naar de armen. Bij RSI klachten zitten er vaak ook pijn punten op de arm. Er worden speciale technieken gebruikt om de armen te behandelen voor deze klachten.

Symptomen:

- Zeurende pijn in de schouders en/of armen;

- Tintelingen in de handen en/of vingers;

- Koud gevoel in de handen en/of onderarmen;

- Doof gevoel in de vingers en/of onderarmen;

- Krachtverlies en/of verandering van de huidskleur.

Tijdens deze massage worden de armen intensiever gemasseerd, omdat er vaak veel pijn klachten in de armen worden ervaren bij RSI. Daarom duurt deze behandeling langer (70 min), dan de gewone rug-, nek- & schoudermassage (50 min).
Deze behandeling is ook aan te raden, als er alleen veel klachten zijn aan de rug. Het goed los maken van de rug duurt al snel 60 minuten. Ook in combinatie met ontspanning.

 

Welke producten worden gebruikt?

Omdat bij deze massage knedingen worden toegepast, is er grip nodig om dit uit te voeren. Te veel of te vette olie zorgt voor uitglijden. Daarom wordt er een speciale massagewax gebruikt met eucalyptusolie en arnica ter verlichting van spier- en gewrichtspijn.

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree