PediSpa voetbehandeling

 

Get Summer Ready!

Deze cosmetische voetbehandeling is verfrissend, verzorgend en ontspannend! Echt een totaal behandeling voor voeten en nagels zonder klachten. Net als een gezichtsbehandeling, maar dan voor voeten. Deze behandeling is alleen aanvullend te boeken aan een andere behandeling!

spa voetbehandeling


Reinigen van de voet
met een verfrissende lotion

Voetscrub
Deze scrub maakt de huid super zacht

Eelt verwijderen (extra optie aanvullend te boeken)
Het eelt wordt verwijderd door middel van een speciale peeling. De dode huidcellen worden er gemakkelijk afgeschraapt, zonder de huid te traumatiseren. De voeten voelen zacht en glad aan.

Verzorging van de nagelriemen
Nagelriemen terug duwen & vijlen

Nagels lakken met gel look!
Deze speciale lak droogt super snel en blijft veel langer mooi
(ca. 10 dagen, maar op de teennagels nog veel langer!) dan een gewone lak. Dit is geen gel lak, maar het lijkt er op. Dus geen gedoe met het verwijderen van deze lak.

Afsluiting
Verkoelende creme met een stimulerende werking.

Tip! Draag teenslippers na de behandeling, zodat de nagellak goed kan drogen!

Het is ook mogelijk om oude nagellak of gellak te laten verwijderen

 

eelt verwijderen2


Eelt verwijderen met peeling

Deze behandeling is ook los te reserveren aan een andere behandeling. De peeling weekt de dode huidcellen los van de gezonde huid. Daarna zijn de dode huidcellen er eenvoudig af te schrapen, zonder de huid te traumatiseren.

Doordat het eelt op een subtiele manier wordt verwijderd, maakt de huid niet direct weer een nieuwe eelt(beschermlaag) aan. Als er in een keer te veel eelt wordt weggehaald gebeurd dit wel, waardoor eelt sneller terug komt. Als afsluiting wordt er een voedende keratine pakking gebruikt. Hersteld en verzacht de huid.

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree