Thaise kruidenstempelmassage

Wat is het?

kruidenstempelmassage

Een Thaise kruidenstempelmassage is een massage met kruidenbuidels die verwarmd worden door middel van stoom.
De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempels, zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels.

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk voortgekomen uit Thailand & Midden-Java. Het werd alleen gezien als een koninklijke behandeling. In feite was het alleen beschikbaar voor gasten in het paleis. Na een tijdje werd de kruidenstempelmassage ook toegankelijk voor de algemene bevolking, die tegenwoordig wordt aangeboden door dorpsgenezers.

Waar is het goed voor?

Door de kruidenstempels te verwarmen en vervolgens het lichaam hiermee te bestempelen, zullen de poriën van de huid open gaan staan. De kruiden worden opgenomen door de huid en activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De ultieme behandeling voor ontspanning en een zachte huid!


vijzel

Welke producten worden gebruikt?

Buidels: (stempels) zijn gevuld met o.a. kokos, limoenblad, patchiouli, citroengras,pandanblad, geelwortel & gember. De kruiden hebben een reinigende, activerende en ontspannende werking. 

De kruidenstempels worden in de praktijk gemaakt en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten!

 

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree