Ayurvedische voetbehandeling

 

Wat is het?

Deze behandeling is echt een weldaad voor de voeten. Ontspannend, verfrissend en verzachtend! De belangrijkste reflex- en energiepunten worden gestimuleerd tijdens de voetmassage. Het geeft o.a. verlichting bij pijnlijke en opgezwollen voeten, maar werkt ook voedend bij een droge huid.
De voeten krijgen vooraf eerst een peeling. De peeling heeft een verzachtende werking doordat deze avocado- en abrikozenpitolie bevat. Deze behandeling verzacht eelt, reinigt en hersteld de vochtbalans. De producten worden afgestemd op het type Kapha/Pitta/Vata. Deze types kunnen zich uiten door de volgende kenmerken: warme en snel zwetende voeten, droge en snel koude voeten of voeten die snel vocht vast houden en daardoor pijnlijk en vermoeid aanvoelen. Om deze kenmerken te verlichten, worden de volgende stappen aangehouden:

 

voetmassage2

 

  Zachte peeling; verwijderd dode huidcellen en maakt de huid glad en zacht

Lemongras emulsie; voelt fris en stimuleert de vochtafvoer

Manuka voetpakking; zorgt voor goede doorbloeding, verminderd transpiratie en voert de afvalstoffen af

Handpakking & massage

Voetmassage; ontspannend en ontgiftend

Afsluiting met ayurvedische voetcreme

lakshmi bio

 

* Deze behandeling is er in 30 en 50 minuten.
De 30 minuten is alleen aansluitend aan een andere behandeling te reserveren. De 30 minuten behandeling bevat geen voetpakking. De teennagels kunnen ook gelakt worden. Dit is er aanvullend bij te boeken naar wens. Met de speciale gellak look en is makkelijk te verwijderen! Inclusief GRATIS handpakking  met een intensieve emulsie, die de huid voedt en hydrateert. De plantaardige keratine repareert schade in de huid zoals; droogte, eczeem en ruwe plekjes. En het maakt de nagels sterker en daardoor minder breekbaar.

 

Liliwadi Wellness & Massagetherapie  - Langeweg 152 - 3241 KB Middelharnis - Tel: 06 815 04 911

Copyright 2018 Liliwadi - privacyverklaring                                                                                     website realisatie: 1-2-appletree